Условия за Ползване

Всички цени в нашият сайт са в лева със включено ДДС.
Всеки пълнолетен потребител може да закупи стоки  еднократно или да направи регистрация в нашият сайт. Всеки регистрирал се потребител има следните предимства:

Информацията в заявката се попълва изцяло от потребителя и той може да посочи допълнителни детайли отностно изпълнението на поръчката например избор на куриер др. След като заяви покупка на стока /стоки, потребителят получава на посочения от него е-mail адрес подробна информация  кога е изпратена заявената от него стока /стоки, както и с кой куриер ще бъде извършена доставката. Доставката се извършва до /3/ три работни дни след потвърждаване на поръчката. При населени места без куриерски офис, срока на доставка се определя от графика на обслужване на съответната куриерска фирма. Поръчки направени след 16.30 часа се обработват на следващият ден.
Всички разходи по доставката на стоката са за сметка на получателя, като цената се определя от ценоразписа  на  съответната куриерска фирма и се заплаща при получаване на пратката. При покупка на стока/стоки на стойност над 100лв. - безплатна доставка за гр.София.

При установяване на явен дефект или несъответствие на заявената стока, уведомете ни веднага след получаването и, като попълните съответната форма за рекламация!


Всички права запазени Инмар Авто © 2024